Locatie

Mijn praktijk ligt in de wijk Lombok in Utrecht, op 10 minuten loopafstand vanaf het CS Utrecht en vlak bij de ring Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren).

Route vanaf het station

Neem op het station uitgang Jaarbeurszijde. Steek het Jaarbeursplein over en ga naar rechts. Steek het Westplein over en ga naar links, de Leidseweg op. Deze weg loopt parallel aan het water. Bij de tweede ophaalbrug (Abel Tasmanbrug) tegenover ’s Rijks Munt steek je over naar de Leidsekade.

Route met de auto

Kom je met de auto van buiten de stad, neem dan op de ring Utrecht-West afslag nummer 8. Rijdt rechtdoor over de fly-over. Dan op de Graadt van Roggenweg ter hoogte van drie hoge kantoortorens bij de stoplichten (Hotel City Center) een U-bocht maken (rechts en meteen weer links), de trambaan oversteken en ongeveer 100 meter terugrijden op de Graadt van Roggenweg. Dan voor het water (Merwedekanaal) naar rechts afslaan. Je bevindt je dan op de Muntkade die je tot het einde afrijdt. Daar de Abel Tasmanbrug (wit ophaalbruggetje) over en je bent er. De praktijk ligt recht tegenover ’s Rijks Munt.

Afbeelding van Google Maps met het adres van de praktiijk.

Open de kaart in Google Maps (in een nieuw venster).